Wednesday, April 1, 2009

Introduction - Part 02

Peace be upon you.


Bila dah ada part 1 mesti la ada part 2 kan....

Lepas dah belajar sekali buat kek lapis Sarawak ni, rasa best la pulak. Sekali lagi Kak Ros buat kelas kek lapis. Tapi kelas ni sedih sket. Mula2 ada 5 student last minute tinggal 2 org jer. Tu la bahana nya tak ambik deposit dulu. Ingat tu sapa2 yang buat kelas, collect deposit dulu.

Sian Kak Ros. Nak tak nak kelas tetap diteruskan. Nasib baik ada student yang best macam Min...heheh angkat bakul lak. Kelas pukul 2 petang, habis dalam pukul 7 petang. 4 biji kek lapis tau.


Ni nama dia Kek Lapis Pandan. Layan gambar je ye. Kek ni best sangat sebab ada pakai santan serbuk dan bau pandan dia....harum. Mummy pun suka sangat. Selalu gak buat sebab senang banget gitu.



Cantik kan kek gulung ni? Hasil tangan Kak Rose memang cantik dan kemas compare to......iskh....taknak sebut la nama. Kang jadi fitnah pulak. Bab cantum-cantum ni memang Kak Ros dah serahkan pada Min. heheh...hidup Jasmin......
Lagi satu kek yang Min cantum dan susun. Senang je....eleh...eksyen.

Dan yang terakhir ni Kek Lapis Keju dan Prune. Marvelous wa cakap lu. Rasa lemak2 keju dan masam manis dari prune. Sedap la sangat. Dah buat beberapa kali dan hasilnya memang tak mengecewakan.
Pendek kata puas hati betul belajar dengan Kak Ros ni. Only MYR 150.00 per class dapat belajar 4 biji kek.
Terima Kasih daun keladi ya Kak Ros. Nanti boleh belajar lagi.














No comments:

Post a Comment